Αναβάθμιση υπολογιστή

Αναβάθμιση υπολογιστή

Αν ο υπολογιστής σας δεν επαρκεί πια για να εκτελείτε τις πολύτιμες εργασίες σας, μη βιαστείτε να αποφασίσετε την αντικατάστασή του. Φέρτε τον υπολογιστή σας στις εγκαταστάσεις του PC-SOS και οι έμπειροι τεχνικοί μας θα τον ελέγξουν και θα σας προτείνουν τον καλύτερο τρόπο για τον αναβαθμίσετε ώστε να γίνει ξανά λειτουργικός και να ανακτήσει την παλιά του ταχύτητα κατά την εκτέλεση των εργασιών σας. Με την αναβάθμιση υπολογιστή σας θα έχετε «καινούργιο» υπολογιστή χωρίς να προβείτε σε αντίστοιχα έξοδα.

Συμπτώματα βλάβης:

Θα καταλάβετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για την αναβάθμιση υπολογιστή σας, αρκεί να παρατηρήσετε τα ακόλουθα:

  • Ο υπολογιστής σας είναι πολύ αργός, τόσο κατά την εκκίνησή του, όσο και όταν φορτώνει το λογισμικό του.
  • Αν η κατάσταση είναι πιο σοβαρή, ο υπολογιστής σας κολλάει κατά την έναρξη της λειτουργίας του.
  • Όταν εργάζεστε σ' αυτόν, είναι υπερβολικά αργός και δυσλειτουργικός.
  • Ο υπολογιστής σας δεν επαρκεί πια για να παίζετε παιχνίδια ή να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες.

Αιτίες βλάβης:

Εφόσον αναγνωρίζετε τον υπολογιστή σας σε κάποια από αυτά τα συμπτώματα, τότε είναι σίγουρα η στιγμή να αναλογιστείτε την αναβάθμιση του υπολογιστή σας. Οι λόγοι που επιβάλλουν την αναβάθμιση υπολογιστή μπορεί να είναι:

  • Ο γεμάτος σκληρός δίσκος, που παρακωλύει τις εργασίες σας στον υπολογιστή. Παράλληλα, διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε τα ηλεκτρονικά σας δεδομένα σε περίπτωση που αυτός αστοχήσει. Είναι απαραίτητη η αντικατάστασή του από έναν καινούργιο σκληρό δίσκο.
  • Ο σκληρός σας δίσκος δεν είναι πια αρκετός, γι' αυτό και η πρόσβαση στα αρχεία σας είναι πολύ αργή.
  • Για να ανακτήσει ο υπολογιστής σας τη χαμένη του ταχύτητα, χρειάζεστε αναβάθμιση της μνήμης RAM αλλά και του επεξεργαστή CPU.
  • Όσο για τις ταινίες και τα σύγχρονα ηλεκτρονικά παιχνίδια, είναι απαραίτητη η αναβάθμιση της κάρτας γραφικών.

Αντιμετώπιση:

Αντί να προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά ή αναβάθμιση μόνοι σας, είναι προτιμότερο να φέρετε τον υπολογιστή σας στο PC-SOS, όπου οι έμπειροι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν τον απαραίτητο έλεγχο και θα σας ενημερώσουν για τις δυνατότητες που υπάρχουν για την αναβάθμισή του. Θα σας προτείνουμε τα πιο ποιοτικά, συμβατά και πιο οικονομικά ανταλλακτικά που θα κάνουν τον υπολογιστή σας ξανά αποδοτικό και γρήγορο χωρίς να ξοδέψετε άσκοπα χρήματα.

Κόστος και χρόνος για την αναβάθμιση υπολογιστή:

Ο χρόνος που θα χρειαστεί για την αναβάθμιση υπολογιστή σας, όπως και το κόστος, είναι σε άμεση συνάρτηση με τα ανταλλακτικά που θα αντικαταστήσετε και την εργασία που θα απαιτηθεί για την εγκατάστασή τους.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 5  έτη (ανάλογα το μοντέλο).