Επισκευή σπασμένης οθόνης Acer

Επισκευή σπασμένης οθόνης Acer

Περιγραφή βλάβης:

Το Αcer laptop σας έπεσε κάτω ή ρίξατε πάνω του κάποιο αντικείμενο; Οι φορητοί υπολογιστές είναι επιρρεπείς σε τέτοια ατυχήματα, αφού μεταφέρονται παντού, αντίθετα με τα desktop, που είναι πιο προστατευμένα από ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να επιδιώξετε την επισκευή σπασμένης οθόνης Acer.

Συμπτώματα βλάβης:

  • Η σπασμένη οθόνη ενός laptop Acer έχει λευκά ή πολύχρωμα «νερά».
  • Μπορεί ακόμα να βλέπετε κάθετες ή οριζόντιες γραμμές στην οθόνη Acer.
  • Ενδεικτικά της βλάβης είναι και τα νεκρά pixels στην οθόνη.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Καταρχήν πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το πρόβλημα είναι η οθόνη του Acer. Συνδέστε μια εξωτερική οθόνη στο laptop σας στη θύρα της κάρτας γραφικών, για να διαπιστώσετε αν, εκτός από τη σπασμένη οθόνη του, το Acer σας λειτουργεί. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί η αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης Acer.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας δώσετε τα στοιχεία που είναι απαραίτητα, ώστε να παραγγείλουμε τη σωστή οθόνη. Θα πρέπει να γνωρίζουμε το μέγεθος της οθόνης, όπως και τον τύπο της. Για την επισκευή οθόνης Acer πρέπει να έχουμε το laptop στα χέρια μας, ώστε οι τεχνικοί μας ν’ αναζητήσουν τον P/N, που είναι αναγκαίος για τη σωστή παραγγελία. Είναι σημαντικό ν’ αποκτήσουμε τα ακριβή χαρακτηριστικά του φορητού υπολογιστή Acer σας, ώστε η επισκευή της οθόνης να γίνει σωστά. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη που θα παραγγείλουμε πρέπει να είναι συμβατή με το Acer σας.

Αν η οθόνη του Acer σας έχει σπάσει, θα αντικαταστήσουμε το κρύσταλλό της, είτε αυτή είναι υγρών κρυστάλλων (LCD) είτε TFT. Βασικό στοιχείο είναι το μέγεθος της οθόνης, ενώ στη συνέχεια θ’ αποφασιστούν η υψηλή ή χαμηλή ανάλυση και η σωστή λάμπα. Η επισκευή οθόνης Acer θα γίνει ύστερα από συζήτηση με τους τεχνικούς μας, που θα σας ενημερώσουν και θα σας καθοδηγήσουν.

Κόστος και χρόνος επισκευής:

Το κόστος για την επισκευή σπασμένης οθόνης Acer σας εξαρτάται από το ανταλλακτικό που θα παραγγείλετε. Η επισκευή αυτή πραγματοποιείται μέσα σε λίγες μέρες.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).