Επισκευή σπασμένης οθόνης Sony

Επισκευή σπασμένης οθόνης Sony

Περιγραφή βλάβης:

Ρίξατε κάτω το laptop Sony σας ή το χτυπήσατε με κάποιο αντικείμενο, με αποτέλεσμα μια σπασμένη οθόνη; Είναι ένα ατύχημα στο οποίο είναι επιρρεπή τα laptop, αφού συνήθως τα περιφέρουμε εδώ κι εκεί – μια ευκολία που ωστόσο αυξάνει τις πιθανότητες μιας τέτοιας ζημιάς. Σίγουρα όμως η σπασμένη οθόνη δεν σημαίνει ότι πρέπει να θέσετε σε αχρηστία το laptop σας.

Συμπτώματα βλάβης:

  • Η σπασμένη οθόνη του Sony έχει λευκές ή πολύχρωμες κηλίδες.
  • Έχει κάθετες ή οριζόντιες γραμμές.
  • Αρκετά pixels στην οθόνη είναι νεκρά.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Είτε το κάνετε εσείς είτε ή οι τεχνικοί μας, πρέπει πρώτα-πρώτα να βεβαιωθούμε ότι η ζημιά που έχει φορητός υπολογιστής σας είναι μόνο η σπασμένη οθόνη. Για το σκοπό αυτό θα συνδεθεί στο laptop σας μια εξωτερική οθόνη στη θύρα της κάρτας VGA. Αφού λοιπόν σιγουρευτούμε ότι ο υπολογιστής λειτουργεί, θα προχωρήσουμε στην επισκευή σπασμένης οθόνης Sony. Η επισκευή σπασμένης οθόνης Sony είναι σήμερα εφικτή, έτσι δεν είναι απαραίτητο να θέσετε σε αχρηστία τον υπολογιστή σας.

Οι τεχνικοί μας θα ελέγξουν λοιπόν τον υπολογιστή σας, προκειμένου να καταγράψουν το μοντέλο και τον απαραίτητο Part Number της οθόνης του. Κατόπιν θα σας ενημερώσουν ποιο είναι το κατάλληλο ανταλλακτικό για την επισκευή σπασμένης οθόνης Sony. Λέγοντας εδώ «κατάλληλο», εννοούμε εκείνο που θα είναι συμβατό με το Sony laptop σας. H επισκευή σπασμένης οθόνης Sony σημαίνει την αντικατάσταση του κρυστάλλου της οθόνης LCD ή TFT. Το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι το μέγεθος της οθόνης και κατόπιν η υψηλή ή χαμηλή ανάλυση καθώς και η απαιτούμενη λάμπα. Η επισκευή σπασμένης οθόνης Sony γίνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας.

Κόστος και χρόνος επισκευής:

Το κόστος για την επισκευή σπασμένης οθόνης Sony εξαρτάται από την επιλογή σας ως προς τις προδιαγραφές του ανταλλακτικού και κυρίως το μέγεθος της οθόνης. Η επισκευή αυτή απαιτεί πολύ λίγο χρόνο.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).