Επισκευή σπασμένης οθόνης Lenovo

Επισκευή σπασμένης οθόνης Lenovo

Περιγραφή βλάβης:

Είχατε την ατυχία να πέσει ο φορητός σας Lenovo κάτω ή να προσκρούσει κάπου και να σπάσει ή να ραγίσει η οθόνη του; Σίγουρα το laptop σας έχει υποστεί ζημιά, όχι όμως ανεπανόρθωτη, όπως ίσως πιστέψετε αρχικά, αφού σας προσφέρουμε με απόλυτη αξιοπιστία την επισκευή σπασμένης οθόνης Lenovo.

Συμπτώματα βλάβης:

  • Η οθόνη του Lenovo σας είναι εμφανώς σπασμένη.
  • Από την οθόνη του λείπουν γραμμές ή φέρει κάθετες ή οριζόντιες γραμμές.
  • Η οθόνη έχει λευκές ή πολύχρωμες κηλίδες.
  • Η οθόνη είναι σκοτεινή.
  • Υπάρχουν νεκρά pixels στην οθόνη.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Στην περίπτωση μιας τέτοιας ζημιάς είναι συγκεκριμένες οι κινήσεις που πρέπει να κάνετε. Αρχικά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι, πέρα από τη σπασμένη ή ραγισμένη οθόνη, ο υπολογιστής σας είναι λειτουργικός και δεν έχει υποστεί μεγαλύτερη βλάβη.Για να γίνει αυτό, συνδέστε το laptop σε μια εξωτερική οθόνη μέσω της θύρας κάρτας γραφικών. Αν ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά, τότε μπορούμε να προχωρήσουμε σε επισκευή σπασμένης οθόνης Lenovo. Διαφορετικά, μπορείτε να φέρετε το laptop Lenovo στις εγκαταστάσεις μας, προκειμένου να τον ελέγξουμε εμείς για εσάς.

Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας, με την τεχνογνωσία όσο και την πρακτική εμπειρία που διαθέτουν, θα αναζητήσουν τον part number της οθόνης του Lenovo. Έτσι θα μπορέσουν να αναζητήσουν την κατάλληλη για τον υπολογιστή σας ανταλλακτική οθόνη. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες οι οθόνες στα laptop είναι ίδιες και κατασκευάζονται από συγκεκριμένες εταιρείες, από τις οποίες τις προμηθεύονται και οι διάφοροι κατασκευαστές υπολογιστών. Αυτό που αναζητούμε λοιπόν είναι οθόνη συμβατή με το Lenovo σας.

Τα στοιχεία που λαμβάνουμε υπόψη εδώ είναι κυρίως οι διαστάσεις της οθόνης, η ανάλυσή της καθώς και η τεχνολογία που υποστηρίζει (LCD, LED, TFT). Θα προχωρήσουμε στην επισκευή σπασμένης οθόνης Lenovo μόνο αφού σας ενημερώσουμε.

Κόστος και χρόνος επισκευής:

Τόσο το κόστος, όσο και ο χρόνος που απαιτούνται για την επισκευή σπασμένης οθόνης Lenovo θα εξαρτηθούν από τα χαρακτηριστικά της ανταλλακτικής οθόνης που είναι συμβατή με το laptop σας. Η εργασίας αντικατάστασης γίνεται στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).