Επισκευή iMac

Επισκευή iMac

Αν το iMac σας έχει παρουσιάσει βλάβη ή ζημιά και χρήζει επισκευής, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στο PC-SOS, κι εμείς θα φροντίσουμε να αποκαταστήσουμε το συντομότερο όποιο πρόβλημα έχετε.

Βλάβες που αναλαμβάνουμε:

Οι βλάβες που αναλαμβάνουν οι έμπειροι τεχνικοί μας κατά την επισκευή iMac είναι επισκευές που αφορούν το hardware, δηλαδή την αντικατάσταση τόσο εξωτερικών μερών, όσο και εσωτερικών συσκευών, αλλά και software, που αφορούν το λειτουργικό σύστημα. Συγκεκριμένα:

  • Στην αντικατάσταση εξωτερικών εξαρτημάτων συμπεριλαμβάνονται οι επισκευές σε σπασμένα μέρη όπως είναι το άνω και το κάτω κέλυφος του υπολογιστή ή το πίσω ή πρόσθιο κέλυφος του υπολογιστή.
  • Όσον αφορά την οθόνη, η επισκευή iMac που προσφέρουμε είναι η αντικατάσταση του κελύφους της οθόνης, η αντικατάσταση της οθόνης TFT, LCD και CRT και η αντικατάσταση της γυάλινης πρόσοψης της οθόνης.
  • Στην επισκευή iMac αλλά και στην αναβάθμισή του περιλαμβάνονται η αντικατάσταση του επεξεργαστή, του σκληρού δίσκου, της μητρικής πλακέτας και της μνήμης RAM. Δυνατότητα επίσης αλλαγής της κάρτας γραφικών εφόσον είναι ξεχωριστη επάνω στην μητρική πλακέτα.
  • Φυσικά μπορούμε να αντικαταστήσουμε και την μπαταρία του iMac σας, τόσο του σταθερού όσο και του φορητού.
  • Στην επισκευή iMac περιλαμβάνονται και διάφορα ακόμα περιφερειακά, όπως τα εσωτερικά ηχεία και το μικρόφωνο, διάφορα καλώδια, το τροφοδοτικό, ο ανεμιστήρας αλλά και άλλα εξαρτήματα της Apple για iMac.
  • Οι επισκευές αυτές πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένα κάθε φορά μοντέλα iMac. Για το δικό σας iMac σας ενημερώνουμε κατά περίπτωση.
  • Όσον αφορά το software, το PC-SOS σας προσφέρει τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε αλλά και να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημα του iMac σας, π.χ. από MAC OS 7 σε MAC OS 8 και από MAC OS 9 σε MAC OS X. Μπορούμε επίσης να εγκαταστήσουμε στο iMac σας παράλληλα λειτουργικά συστήματα (Linux και Microsoft Windows).

Πρέπει ακόμα να γνωρίζετε ότι το PC-SOS:

  • θα παραγγείλει και θα αγοράσει για λογαριασμό σας και ύστερα από ενημέρωσή σας το κατάλληλο εξάρτημα
  • και θα το αντικαταστήσει στον υπολογιστή σας με βάση την τεχνογνωσία που διαθέτουν οι ηλεκτρονικοί μας για τα iMac.
  • Για τις επισκευές χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά για iMac ή απολύτως συμβατά με αυτό, βάσει πάντα των προδιαγραφών της εταιρείας.

Κόστος και χρόνος επισκευής iMac

Τόσο το κόστος, όσο και ο χρόνος της επισκευής εξαρτώνται από το ανταλλακτικό που θα παραγγείλετε. Από τη στιγμή που θα το έχουμε στα χέρια μας, η αντικατάστασή του θα γίνει σε ελάχιστο χρόνο.