Επισκευή σπασμένης οθόνης TurboX

Επισκευή σπασμένης οθόνης TurboX

Περιγραφή βλάβης:

Σπάσατε από απροσεξία την οθόνη του φορητού σας TurboX; Είναι αλήθεια ότι οι φορητοί υπολογιστές είναι εκτεθειμένοι σε αυτό τον κίνδυνο, ακριβώς επειδή μεταφέρονται εδώ κι εκεί. Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού η επισκευή σπασμένης οθόνης TurboX είναι κάτι εφικτό σήμερα. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν πρέπει να παροπλίσετε το laptop σας χωρίς να ελέγξετε πρώτα αν μπορεί να αποκατασταθεί η ζημιά.

Συμπτώματα βλάβης:

  • Η οθόνη του TurboX έχει λευκές ή πολύχρωμες κηλίδες.
  • Υπάρχει απώλεια γραμμών στην οθόνη.
  • Η οθόνη είναι σκοτεινή ή δεν ανάβει καθόλου.
  • Έχει κάθετες ή οριζόντιες γραμμές.
  • Υπάρχουν νεκρά pixels στην οθόνη.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να γίνουν για να φτάσετε στην επισκευή σπασμένης οθόνης TurboX. Πρώτα πρέπει να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί το laptop σας.

Για να επιτευχθεί αυτό, συνδέστε το laptop TurboX σε μια εξωτερική οθόνη μέσω της θύρας της κάρτας γραφικών VGA. Αν μας φέρετε το laptop σας, θα πραγματοποιήσουμε εμείς αυτό τον έλεγχο για εσάς. Εκείνο που θα επιδιώξουμε είναι να βεβαιωθούμε ότι ο υπολογιστής σας λειτουργεί χωρίς προβλήματα, εξαιρουμένης της σπασμένης ή ραγισμένης οθόνης. Αν αυτό ισχύει, δεν υπάρχει λόγος να βάλετε στην άκρη το laptop TurboX σας, αφού η επισκευή σπασμένης οθόνης TurboX είναι εφικτή.

Οι έμπειροι ηλεκτρονικοί μας θα επιστρατεύσουν την τεχνογνωσία και τα εργαλεία τους για να συγκεντρώσουν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες που θα μας βοηθήσουν να ψάξουμε για την κατάλληλη για το φορητό σας υπολογιστή TurboX οθόνη. Διαθέτουμε οθόνες για όλα τα μοντέλα laptop, αφού οι οθόνες κατασκευάζονται από εταιρείες οι οποίες τις προμηθεύουν και στις κατασκευάστριες εταιρείες των υπολογιστών. Επομένως, εφόσον έχουμε τον part number της οθόνης σας, που θα μας δώσει το μοντέλο της, μπορούμε να προχωρήσουμε στην επισκευή σπασμένης οθόνης TurboX. Σημαντικά στοιχεία εδώ είναι οι διαστάσεις της οθόνης, η τεχνολογία της (LCD, TFT, LED) και η λάμπα που απαιτεί. Κάθε κίνηση γίνεται αφού ενημερωθείτε από τους τεχνικούς μας.

Κόστος και χρόνος επισκευής:

Το κόστος για την επισκευή σπασμένης οθόνης TurboX είναι συνυφασμένο με τις προδιαγραφές της ανταλλακτικής οθόνης. Ο χρόνος αντικατάστασης της οθόνης με την καινούργια είναι ελάχιστος.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).