Σπασμένη οθόνη laptop

Σπασμένη οθόνη laptop

Περιγραφή βλάβης:

Χτυπήσατε το φορητό υπολογιστή σας ή έπεσε κάτι πάνω του και ράγισε η οθόνη του; Δυστυχώς, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους, ειδικά στα laptop, τα οποία μεταφέρουμε συνεχώς εκθέτοντάς τα στον κίνδυνο ενός τέτοιου ατυχήματος. Ωστόσο, μια σπασμένη οθόνη laptop δεν σημαίνει ότι ο φορητός υπολογιστής σας είναι άχρηστος.

Συμπτώματα βλάβης:

  • Μια σπασμένη οθόνη laptop κάνει λευκά ή πολύχρωμα «νερά».
  • Μπορεί επίσης να παρουσιάζει κάθετες ή οριζόντιες γραμμές.
  • Νεκρά pixels στην οθόνη.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η πρώτη σας κίνηση πρέπει να είναι η εξής: συνδέστε μια εξωτερική οθόνη στο laptop σας μέσω της θύρας κάρτας γραφικών, προκειμένου να επιβεβαιώσετε ότι, πέραν της σπασμένης οθόνης laptop, ο φορητός υπολογιστής σας λειτουργεί. Αν όντως λειτουργεί, πρέπει να επιδιώξετε την επισκευή της.

Οι ηλεκτρονικοί τεχνικοί μας θα εξετάσουν τον υπολογιστή σας και αφού καταγράψουν το μοντέλο και τον απαραίτητο Part Number της οθόνης, θα αναζητήσουν για εσάς τα κατάλληλα ανταλλακτικά, που θα είναι συμβατά με τον υπολογιστή σας. Συγκεκριμένα, σε μια σπασμένη οθόνη laptop μπορούμε να αντικαταστήσουμε απλώς το κρύσταλλο της οθόνης, είτε αυτή είναι υγρών κρυστάλλων (LCD) είτε TFT. Η επιλογή γίνεται με βάση το μέγεθος, την υψηλή ή χαμηλή ανάλυση και την απαιτούμενη λάμπα. Τόσο η επιλογή, όσο και η επισκευή για τη σπασμένη οθόνη laptop θα γίνει κατόπιν συνεννόησης μαζί σας.

Κόστος και χρόνος επισκευής:

Το κόστος και ο χρόνος που θα απαιτηθούν για την επισκευή της σπασμένης οθόνης του laptop σας εξαρτώνται από το ανταλλακτικό που θα αποφασίσετε να παραγγείλετε. Βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή είναι το μοντέλο του laptop, οι διαστάσεις και η ανάλυση της οθόνης Η εργασία για την επισκευή αυτή δεν είναι χρονοβόρα.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).