Εγκατάσταση Windows

Στα πλαίσια της τεχνικής υποστήριξης το PC-SOS είναι στη διάθεσή σας να εγκαταστήσει το λειτουργικό σύστημα των Windows στον υπολογιστή σας. Τα βήματα που ακολουθούμε εδώ είναι τα εξής:

 

Εγκατάσταση WindowsΕγκατάσταση Windows

Από τη στιγμή που θα έχουμε τον υπολογιστή σας στις εγκαταστάσεις μας, θα μας ενημερώσετε ποια έκδοση των Windows έχετε αγοράσει. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Windows 7, Windows Vista και Windows XP. Στη συνέχεια θα διαμορφώσουμε το σκληρό σας δίσκο, προκειμένου να ξεκινήσει η εγκατάσταση Windows. Στη συνέχεια θα μας περιγράψετε τον τρόπο εργασίας σας στον υπολογιστή κι εμείς θα διαμορφώσουμε τo λειτουργικό σας σύστημα έτσι ώστε να σας εξυπηρετεί απόλυτα. Ταυτόχρονα, θα εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή σας τους πιο σύγχρονους οδηγούς για τις συσκευές του υπολογιστή σας (μόντεμ, κάρτα γραφικών κ.ά.), καθώς και τις τελευταίες ενημερώσεις των Windows.

 

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (Back up)Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (Back up)

Αν έχετε ήδη κάποια έκδοση των Windows και θέλετε να την αναβαθμίσετε, θα φροντίσουμε να κάνουμε back up στα δεδομένα σας, να δημιουργήσουμε δηλαδή αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας, για να μη χαθούν όταν γίνει το φορμάτ για την εγκατάσταση της νέας έκδοσης του λειτουργικού σας. Αφού γίνει το φορμάτ και η εγκατάσταση Windows στον υπολογιστή σας, θα αποκαταστήσουμε τα αρχεία σας στη νέα πια έκδοση των Windows. Κι εδώ ακολουθεί η εγκατάσταση των κατάλληλων drivers.

 

Εγκατάσταση Microsoft Office/OpenOfficeΕγκατάσταση Microsoft Office/OpenOffice

Μετά την εγκατάσταση Windows μπορούμε, αν θέλετε, να σας εγκαταστήσουμε και το Microsoft Office που έχετε αγοράσει ή το OpenOffice, που θα κατεβάσουμε από το διαδίκτυο. Έτσι θα έχετε όλες εκείνες τις εφαρμογές που χρειάζεστε για την εργασία σας, δηλαδή το Microsoft Word, Microsoft Excel και Microsoft PowerPoint.

 

Εγκατάσταση Windows σε MacΕγκατάσταση Windows σε Mac

Αν έχετε Mac και θέλετε, παράλληλα με το λειτουργικό σύστημα Mac OS, να εκτελείτε στον υπολογιστή σας και τα Windows, θα διαμορφώσουμε το σκληρό σας δίσκο έτσι, ώστε να επιλέγετε κάθε φορά που τον ανοίγετε ποιο λειτουργικό σύστημα θέλετε να εκκινήσει. Στη συνέχεια θα διαμορφώσουμε τα Windows (XP, Vista) ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Mac σας και θα εγκαταστήσουμε τους απαραίτητους drivers. Τέλος, θα σας καθοδηγήσουμε πώς να επιλέγετε κάθε φορά το λειτουργικό σύστημα που θέλετε κατά την έναρξη του υπολογιστή σας.