Επισκευή σπασμένης οθόνης Dell

Επισκευή σπασμένης οθόνης Dell

Περιγραφή βλάβης:

Έπεσε κάτι πάνω στο φορητό υπολογιστή σας Dell και κατέστρεψε την οθόνη; Είναι γεγονός ότι τα laptop είναι εκτεθειμένα στον κίνδυνο τέτοιων ατυχημάτων, ακριβώς λόγω της φορητότητάς τους. Ωστόσο, μην πανικοβληθείτε. Η επισκευή σπασμένης οθόνης Dell είναι εφικτή και, το κυριότερο, δεν στοιχίζει πολύ, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεστε να παροπλίσετε τον υπολογιστή σας.

Συμπτώματα βλάβης:

  • Οθόνη με λευκές ή πολύχρωμες κηλίδες.
  • Σκοτεινή ή θολή οθόνη, στην οποία δεν διακρίνετε εικόνα.
  • Γραμμές στην οθόνη, κάθετες ή οριζόντιες.
  • Νεκρά pixels.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Πρώτο βήμα είναι η εξακρίβωση για το μέγεθος της ζημιάς. Βασικό ζήτημα εδώ είναι να διαπιστωθεί αν όντως η οθόνη είναι το πρόβλημα κι ότι δεν παρουσιάζει βλάβη κανένα άλλο εξάρτημα. Η διαδικασία που ακολουθείται εδώ είναι η εξής: θα συνδέσουμε στο laptop Dell σας μια εξωτερική οθόνη (ή θα σας καθοδηγήσουμε ώστε να το κάνετε μόνοι σας) μέσω της θύρας της κάρτας γραφικών, για να βεβαιωθούμε ότι ο υπολογιστής σας λειτουργεί κατά τ’ άλλα. Αν είναι έτσι τα πράγματα, μπορούμε να προχωρήσουμε σε επισκευή σπασμένης οθόνης Dell.

Οι τεχνικοί μας, που διαθέτουν τα κατάλληλα εργαλεία και τις απαραίτητες γνώσεις, θα κάνουν έναν έλεγχο στον υπολογιστή σας και θα σημειώσουν το μοντέλο και το Part Number (κωδικό που αφορά τον τύπο της οθόνης). Στη συνέχεια θα ψάξουν για το κατάλληλο ανταλλακτικό, οθόνη δηλαδή που θα είναι συμβατή με τον υπολογιστή σας. Έχουμε οθόνες που είναι συμβατές με όλα τα μοντέλα Dell. Εκείνο που ουσιαστικά αντικαθίσταται είναι το κρύσταλλο της οθόνης. Οι τεχνολογίες που υποστηρίζουμε είναι οι οθόνες LCD, LED ή TFT. Βάσει του μοντέλου της οθόνης επιλέγουμε την ανταλλακτική οθόνη για την επισκευή σπασμένης οθόνης Dell με κριτήρια τις διαστάσεις, την υψηλή ή χαμηλή ανάλυση και τον τύπο της. Προχωράμε στην επισκευή πάντα αφού σας ενημερώσουμε και κατόπιν συνεννόησης μαζί σας.

Κόστος και χρόνος επισκευής:

Την τιμή για την επισκευή σπασμένης οθόνης Dell την καθορίζει το μοντέλο της οθόνης που θα χρειαστείτε, δηλαδή το μέγεθος, η ανάλυση και η τεχνολογία που θα διαθέτει, αν δηλαδή είναι LCD, TFT, LED καθώς και το αν είναι glossy ή mat. Είναι γεγονός ότι οι συμβατές οθόνες που τοποθετούμε είναι πιο φθηνές, αλλά εξίσου ποιοτικές από εκείνες της αντιπροσωπείας. Από τη στιγμή που θα έχουμε το ανταλλακτικό στα χέρια μας, οι τεχνικοί μας θα το τοποθετήσουν στο laptop σας σε ελάχιστο χρόνο.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).