Επισκευή σπασμένης οθόνης Toshiba

Επισκευή σπασμένης οθόνης Toshiba

Περιγραφή βλάβης:

Είναι δύσκολη στιγμή, αλλά συμβαίνει: χτυπήσατε το φορητό σας Toshiba και τώρα έχετε ένα laptop με σπασμένη οθόνη. Μη σας πιάνει πανικός. Δυστυχώς οι φορητοί υπολογιστές είναι επιρρεπείς σε τέτοια ατυχήματα. Ωστόσο, είναι μια ζημιά που διορθώνεται, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να ξοδευτείτε για καινούργιο υπολογιστή. Αυτό που πρέπει να κάνετε δηλαδή είναι να φροντίσετε για την επισκευή σπασμένης οθόνης Toshiba.

Συμπτώματα βλάβης:

  • Οθόνη με λευκά ή πολύχρωμα «νερά».
  • Οθόνη σκοτεινή, που δεν σας επιτρέπει να διακρίνετε εικόνα.
  • Κάθετες ή οριζόντιες γραμμές στην οθόνη.
  • Νεκρά pixels στην οθόνη.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Επικοινωνήστε μαζί μας και οι τεχνικοί μας θα σας καθοδηγήσουν ώστε να διαπιστώσετε αν μόνο η οθόνη του Toshiba σας έχει υποστεί ζημιά. Διαφορετικά, φέρτε το laptop σε εμάς για να το ελέγξουμε για λογαριασμό σας. Το πρώτο που πρέπει να γίνει λοιπόν είναι να συνδεθεί το laptop σε μια εξωτερική οθόνη μέσω της θύρας κάρτας γραφικών, για να διαπιστωθεί αν το laptop λειτουργεί. Σε αυτή την περίπτωση θα προχωρήσουμε κατόπιν συνεννόησης μαζί σας σε επισκευή σπασμένης οθόνης Toshiba.

Οι έμπειροι ηλεκτρονικοί τεχνικοί μας θα ελέγξουν τον υπολογιστή σας και αφού καταγράψουν το μοντέλο και το Part Number (κωδικό του μοντέλου της οθόνης), θα αναζητήσουν για εσάς τα κατάλληλα ανταλλακτικά, που θα είναι συμβατά με τον υπολογιστή σας. Διαθέτουμε οθόνες που είναι συμβατές με όλα τα μοντέλα Toshiba και αντικαθιστούμε μόνο το κρύσταλλο της οθόνης, είτε αυτή είναι υγρών κρυστάλλων (LCD), είτε LED ή TFT. Επιλέγουμε τη σωστή οθόνη για την επισκευή σπασμένης οθόνης Toshiba με βάση το μέγεθος, την υψηλή ή χαμηλή ανάλυση και την απαιτούμενη λάμπα. Σας ενημερώνουμε πρώτα για τις επιλογές που έχετε και κατόπιν προχωράμε στην αντικατάσταση της οθόνης.

Κόστος και χρόνος επισκευής:

Το κόστος για την επισκευή σπασμένης οθόνης Toshiba καθορίζεται από το μοντέλο της οθόνης που θα χρειαστείτε, δηλαδή από το μέγεθος, την ανάλυση και την τεχνολογία που θα διαθέτει (LCD, TFT, LED). Από τη στιγμή που θα έχουμε το ανταλλακτικό, η εργασία αντικατάστασης γίνεται από τους τεχνικούς μας σε ελάχιστο χρόνο.

Εγγύηση:

Για την εργασία μας σας παρέχουμε εγγύηση ενός (1) έτους.