Επισκευή σπασμένης οθόνης Compaq

Επισκευή σπασμένης οθόνης Compaq

Περιγραφή βλάβης:

Αν σας πέσει το laptop Compaq ή προσκρούσει κάπου από απροσεξία, με αποτέλεσμα να ραγίσει, κρατήστε την ψυχραιμία σας. Σίγουρα είναι ένα θέαμα φοβερό, ωστόσο πρόκειται για ζημιά που διορθώνεται. Επομένως, μη σας περάσει από το νου να βάλετε στην άκρη το πολύτιμο αυτό εργαλείο σας, αφού μπορούμε και σας προσφέρουμε επισκευή σπασμένης οθόνης Compaq. Κι αυτό, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, που θα καθιστούσε μάλλον ασύμφορη την επισκευή του.

Συμπτώματα βλάβης:

Ένα σπασμένο laptop Compaq θα το αναγνωρίσετε κατά βάση από τα εξής:

  • Η οθόνη φέρει «νερά», λευκά ή πολύχρωμα.
  • Η οθόνη είναι σκοτεινή.
  • Η οθόνη δεν ανάβει καθόλου.
  • Υπάρχουν κάθετες ή οριζόντιες γραμμές στην οθόνη.
  • Υπάρχουν νεκρά pixels ή λείπουν γραμμές από την οθόνη.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η πρώτη σας κίνηση πρέπει να είναι η επικοινωνία με τους έμπειρους τεχνικούς μας. Εκείνοι θα εκτιμήσουν την κατάσταση βάσει της περιγραφής που θα τους δώσετε και θα σας καθοδηγήσουν περαιτέρω. Αν δεν μπορείτε μόνοι σας, φέρτε το laptop Compaq σας στις εγκαταστάσεις μας για να πραγματοποιήσουμε τον απαραίτητο έλεγχο, που θα μας επιτρέψει να καταλάβουμε την έκταση της ζημιάς που έχει υποστεί ο υπολογιστής σας. Για το σκοπό αυτό αρκεί να συνδεθεί μέσω της θύρας VGA μια εξωτερική οθόνη στο laptop Compaq, για να διαπιστωθεί αν αυτό λειτουργεί χωρίς άλλα προβλήματα. Αν είναι έτσι τα πράγματα, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε επισκευή σπασμένης οθόνης Compaq, κατόπιν φυσικά συνεννόησης μαζί σας.

Οι έμπειροι ηλεκτρονικοί μας θα καταγράψουν το μοντέλο και το αναγκαίο Part Number (κωδικό του μοντέλου της οθόνης) και στη συνέχεια θα αναζητήσουν για εσάς τα κατάλληλα ανταλλακτικά, που θα είναι συμβατά με τον υπολογιστή σας. Οι οθόνες μας είναι συμβατές με όλα τα μοντέλα Compaq. Θα επιλέξουμε το κατάλληλο ανταλλακτικό για την επισκευή σπασμένης οθόνης Compaq με κριτήρια το μέγεθος, την ανάλυση και την απαραίτητη λάμπα. Αφού σας ενημερώσουμε πρώτα για τις δυνατές επιλογές κι έχουμε τη συγκατάθεσή σας, θα προβούμε στην αντικατάσταση της οθόνης.

Κόστος και χρόνος επισκευής:

Το πόσο θα στοιχίσει η επισκευή σπασμένης οθόνης Compaq θα εξαρτηθεί από το μοντέλο οθόνης που θα αγοράσετε, με κριτήριο τις διαστάσεις, την ανάλυσή της και τον τύπο της (LCD, TFT, LED). Εφόσον έχουμε το ανταλλακτικό, η αλλαγή της οθόνης σας θα γίνει σε ελάχιστο χρόνο.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).