Υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης

Υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης

Αν θέλετε να έχετε την υποστήριξή μας όταν χρειάζεστε άμεσα τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου ηλεκτρονικού τεχνικού, δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε τις υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης που σας παρέχει το PC-SOS. Αυτή η δυνατότητα είναι εξαιρετικά χρήσιμη τόσο για ιδιώτες, όσο και για εταιρείες, όπου μια βλάβη ή δυσλειτουργία του υπολογιστή ή του δικτύου υπολογιστών μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητη διακοπή των εργασιών της.

Με τις υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης (remote support) συνδεόμαστε στον υπολογιστή ή το οικιακό/εταιρικό δίκτυό σας εξ αποστάσεως. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε ελάχιστα λεπτά οι τεχνικοί μας αρχίζουν το έργο της αποκατάστασης της όποιας ζημιάς ή βλάβης έχει προκύψει.

Για την απομακρυσμένη πρόσβαση και τεχνική υποστήριξη μας δίνετε την απαραίτητη άδεια πρόσβασης και ο τεχνικός μας συνδέεται στον υπολογιστή σας διαδικτυακά. Όταν γίνει αυτό, θα ελέγχει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σας και θα βλέπει την οθόνη σας σαν να κάθεται μπρος στον υπολογιστή σας. Έτσι έχει τη δυνατότητα να ελέγξει τον υπολογιστή σας και να αποκαταστήσει το τεχνικό πρόβλημα που έχετε ή και τα προβλήματα που αφορούν το διαδίκτυο. Παράλληλα μπορείτε κι εσείς να επιβλέπετε τις ενέργειές μας μέσω της δικής σας οθόνης και να γνωρίζετε πάντα τι ακριβώς γίνεται και ποιες αλλαγές ή επεμβάσεις πραγματοποιούνται στον υπολογιστή σας.

Πλεονεκτήματα

 • Οι υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης έχουν το πλεονέκτημα ότι σας προσφέρουν άμεση τεχνική υποστήριξη όταν τη χρειάζεστε.
 • Εξάλλου, καθώς δεν απαιτείται η επίσκεψη τεχνικού στο χώρο σας, κοστίζουν λιγότερο.
 • Και το κυριότερο, είναι μια διαδικασία απολύτως ασφαλής, αφού χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση 256bit για την προστασία των ηλεκτρονικών σας δεδομένων.

Τι περιλαμβάνουν οι υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης

Είναι πολλά τα προβλήματα που μπορούμε να διορθώσουμε με αυτόν τον τρόπο:

 • Από τις πιο κρίσιμες υπηρεσίες είναι η απομάκρυνση ιών που έχουν μπλοκάρει τον υπολογιστή σας και η εγκατάσταση προγράμματος anti-virus.
 • Αναλόγως μπορούν να επιδιορθωθούν τυχόν προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και παρακωλύουν την ηλεκτρονική σας επικοινωνία.
 • Εδώ εντάσσονται και η ενεργοποίηση του αποκλεισμού των αναδυόμενων παραθύρων (pop-ups) και η αφαίρεση διαφημιστικών ή κακόβουλων προγραμμάτων υποκλοπών.
 • Στις σημαντικές υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης συγκαταλέγεται η καθοδήγησή μας κατά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τα αρχεία σας και το κινητό σας τηλέφωνο.
 • Ο τεχνικός μας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει για να μεταφέρετε σωστά και χωρίς απώλειες τα δεδομένα σας σε έναν άλλο υπολογιστή.
 • Συντηρεί και ενημερώνει τα Windows σας, ενώ παράλληλα φροντίζει για τη βελτιστοποίησή τους, που θα σας επιτρέπει να εργάζεστε ταχύτερα.
 • Μπορούμε επίσης να εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή σας εξ αποστάσεως τόσο hardware (εκτυπωτές, σκάνερ κ.ά.), όσο και software (καινούργια προγράμματα κ.ά.).
 • Σημαντική υπηρεσία που μπορεί να παρασχεθεί με αυτόν τον τρόπο είναι και η ανάκτηση κωδικών ασφαλείας που τυχόν χάσατε ή ξεχάσατε, με αποτέλεσμα να παρακωλύεται η εργασία σας στον υπολογιστή σας.

Κόστος απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης

Οι υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης αμείβονται με την ώρα.