Τεχνικός υπολογιστών

Στο PC-SOS ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών θα αναλάβει να ελέγξει και να επισκευάσει ή να βελτιώσει τον υπολογιστή σας. Τεχνικός υπολογιστών είναι η ειδικότητα που έχουν οι συνεργάτες που επανδρώνουν το σέρβις μας.Τεχνικός υπολογιστών

Ο τεχνικός υπολογιστών θα φροντίσει να κατανοήσει και στη συνέχεια να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τον υπολογιστή σας. Κι αυτό βέβαια θα γίνει με απόλυτη υπευθυνότητα και ταχύτητα, που φυσικά σημαίνει ταυτόχρονα κι εξοικονόμηση χρήματος. Στο PC-SOS, οι τεχνικοί μας επιδιώκουν πάντα να σας προτείνουν την πιο αποτελεσματική αλλά και οικονομική λύση για το πρόβλημά σας.

Τα προβλήματα και οι εργασίες που αναλαμβάνει ένας τεχνικός υπολογιστών για εσάς είναι πολλές και κρίσιμες.

Συγκεκριμένα:

  • Ψάχνει και σας ενημερώνει για τη δυνατότητα ή μη αντικατάστασης φθαρμένου ή κατεστραμμένου εξαρτήματος του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας.
  • Από τις πιο σημαντικές εργασίες ενός τεχνικού υπολογιστών είναι η αναβάθμιση του φορητού ή επιτραπέζιου υπολογιστή σας όσον αφορά τον επεξεργαστή, το σκληρό δίσκο και τη μνήμη RAM. Είναι σημαντικός εδώ ο ρόλος ενός σωστού τεχνικού, αφού εκείνος θα επιλέξει και θα παραγγείλει τα σωστά, γνήσια ή συμβατά ανταλλακτικά που θα βελτιώσουν την απόδοση του Η/Υ σας.
  • Εδώ εντάσσεται και η επανεγκατάσταση ή αλλαγή προγραμμάτων και λειτουργικού συστήματος από τον τεχνικό μας.
  • Κρίσιμο είναι το έργο που αναλαμβάνει ο τεχνικός υπολογιστών του PC-SOS να ανακτήσει τα δεδομένα σας, σε περίπτωση που πάθει ζημιά ο σκληρός σας δίσκος. Είναι ένα έργο δύσκολο, που απαιτεί ικανότητα και τεχνογνωσία.
  • Στη συνέχεια, ο σωστός τεχνικός θα φροντίσει για τη δημιουργία back up δεδομένων, ώστε να μην κινδυνεύουν τα αρχεία σας.
  • Στο PC-SOS μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε όταν χρειαστείτε έναν τεχνικό υπολογιστών ο οποίος θα εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας τον καινούργιο σας εκτυπωτή, scanner, IP camera και άλλες συσκευές.
  • Ο τεχνικός μας θα σας βοηθήσει επίσης σε ό,τι έχει σχέση με το Διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, θα εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας router για σύνδεση στο Διαδίκτυο, ενσύρματη ή ασύρματη. Αν μάλιστα έχετε παιδιά, ο τεχνικός υπολογιστών μας μπορεί να εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας το πρόγραμμα γονικού ελέγχου.

Ο σωστός τεχνικός υπολογιστών φροντίζει κάθε φορά να σας ενημερώσει και στη συνέχεια να παραγγείλει και να τοποθετήσει στον υπολογιστή σας το όποιο hardware ή software με τη συγκατάθεσή σας.