Επισκευή iPad

Επισκευή iPad

Το πολύτιμο iPad σας παρουσίασε βλάβη ή κάποια ζημιά; Απευθυνθείτε στο PC-SOS για να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα και να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επισκευή iPad. Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας καθοδηγήσει στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Οι βλάβες που μπορεί να υποστεί μια συσκευή iPad και τις οποίες μπορούμε να επισκευάσουμε είναι ποικίλες, με πιο σημαντικές τις ακόλουθες:

Επισκευή βρεγμένου iPad:

Σε περίπτωση που η συσκευή iPad σας βραχεί, είναι κρίσιμο να φτάσει στις εγκαταστάσεις μας το συντομότερο δυνατό, αφού ο κίνδυνος να οξειδωθεί η πλακέτα του είναι άμεσος. Με τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουμε θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο.

Βρεγμένη μπαταρία:

Ανάλογα αντιμετωπίζουμε/αντικαθιστούμε την μπαταρία που δεν φορτίζει σωστά, διαρκεί ελάχιστα ή σας βράχηκε.

Σπασμένη ή ραγισμένη οθόνη και πίσω όψης:

Η ζημιά που είναι συνηθέστερη στα iPad είναι η θραύση ή το ράγισμα της οθόνης του, είτε πρόκειται για την οθόνη αφής (digitizer) είτε για την οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD).

Κεντρικό πλήκτρο:

Αν το κεντρικό πλήκτρο του iPad σας δεν ανταποκρίνεται καθόλου ή κολλάει, τότε έχει υποστεί βλάβη και χρειάζεται αντικατάσταση. Οι τεχνικοί του PC-SOS θα φροντίσουν ώστε αυτή η επισκευή iPad να γίνει γρήγορα κι αποτελεσματικά.

Πλήκτρο on/off:

Αν το πλήκτρο σίγασης, ήχου και on/off δεν λειτουργεί, είναι ένδειξη ότι χρειάζεται αλλαγή της καλωδιοταινίας του iPad σας. Θα παραγγείλουμε και θα αντικαταστήσουμε το εξάρτημα αυτό στο iPad σας το συντομότερο δυνατό.

Επισκευή audio jack:

Αν δεν λειτουργούν σωστά τα ακουστικά, τα ηχεία ή το πλήκτρο ήχου, απευθυνθείτε στο PC-SOS γι’ αυτή την επισκευή iPad.

Επισκευή κεραίας wi-fi:

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε αν η κεραία wi-fi του iPad σας δεν σας παρέχει επαρκές σήμα.

Επισκευή θύρας USB:

Στην επισκευή iPad αναλαμβάνουμε και την αποκατάσταση ή αντικατάσταση της θύρας USB.

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το τεχνικό προσωπικό μας και να μας περιγράψετε το πρόβλημα. Θα σας καθοδηγήσουμε για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε, ώστε να ελέγξουμε το iPad σας και να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο και το κόστος επισκευής του.