Αναβάθμιση laptop

Αναβάθμιση laptop

Αν είστε απογοητευμένοι από την απόδοση του laptop σας και σκέφτεστε ακόμα και την αντικατάστασή του, μη βιαστείτε να προβείτε σε καμία ενέργεια, πριν συμβουλευτείτε έναν ειδικό τεχνικό που θα σας ενημερώσει αν είναι δυνατή η αναβάθμιση laptop σας. Μια αναβάθμιση μπορεί να παρατείνει τη ζωή του laptop σας και να το κάνει και πάλι λειτουργικό και γρήγορο όπως πριν. Κι όλα αυτά χωρίς τη δαπάνη που θα κάνατε για την αγορά ενός καινούργιου φορητού υπολογιστή.

Συμπτώματα βλάβης:

Όταν έρθει η ώρα να αναβαθμίσετε το laptop σας, οι ενδείξεις είναι αρκετές και σημαντικές:

  • Ο φορητός υπολογιστής σας «σέρνεται», είναι δηλαδή πολύ αργός και δεν σας επιτρέπει να εργαστείτε γρήγορα.
  • Ο υπολογιστής σας αργεί υπερβολικά να «φορτώσει» τα προγράμματα.
  • Το laptop σας «κολλάει», δηλαδή παγώνει όταν ξεκινάτε τη λειτουργία του.
  • Δεν μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο laptop σας.

Αιτίες βλάβης:

  • Αν παρατηρείτε όλα ή κάποια από αυτά τα συμπτώματα, σκεφτείτε την περίπτωση για αναβάθμιση laptop σας. Οι αιτίες των προβλημάτων σας είναι συνήθως οι εξής:
  • Ο σκληρός σας δίσκος έχει γεμίσει, και δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του laptop, ενώ παράλληλα διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε τα αρχεία σας.
  • Η ταχύτητα του δίσκου είναι ανεπαρκής, κι έτσι έχετε αργή πρόσβαση και μεταφορά των δεδομένων σας.
  • Επίσης η μνήμη RAM χρειάζεται αναβάθμιση, καθώς το laptop εκτελεί τις εργασίες που του αναθέτετε υπερβολικά αργά.
  • Για τους ίδιους λόγους χρειάζεστε έναν πιο γρήγορο επεξεργαστή (CPU).
  • Για τα παιχνίδια και τις ταινίες που δεν μπορείτε πια να απολαύσετε με την ποιότητα που θέλετε ευθύνονται η κάρτα γραφικών και το DVD driver ή το Blue Ray Driver.

Αντιμετώπιση:

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να μας φέρετε το φορητό υπολογιστή σας, ώστε οι ηλεκτρονικοί τεχνικοί μας τον ελέγξουν και καταγράψουν τα χαρακτηριστικά του. Στη συνέχεια θα αναζητήσουμε και θα σας προτείνουμε τα κατάλληλα εξαρτήματα που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση laptop σας εξασφαλίζοντας καλύτερες επιδόσεις. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί γνώσεις και προσεκτικό χειρισμό, αφού η αναβάθμιση laptop είναι μια υπόθεση πιο πολύπλοκη απ’ ό,τι η αναβάθμιση σε desktop υπολογιστές.

Κόστος και χρόνος για την αναβάθμιση laptop:

Το κόστος και ο χρόνος που θα απαιτηθούν για την αναβάθμιση του laptop σας εξαρτώνται από το πόσα μέρη θα αποφασίσετε να αναβαθμίσετε. Τα ανταλλακτικά που θα απαιτηθούν καθώς και η πολυπλοκότητα της εργασίας για την τοποθέτησή τους είναι εκείνα που θα καθορίσουν και την τιμή.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).