Επισκευή laptop service στην Αθήνα

Επισκευή laptop service στην Αθήνα

Στo PC-SOS σας παρέχουμε αξιόπιστη και γρήγορη επισκευή laptop. Απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας κατά το service laptop, για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ή βλάβη παρουσιάσει ο φορητός σας υπολογιστής. Το service laptop περιλαμβάνει διάφορες εργασίες, οι οποίες καλύπτουν σφαιρικά τα ζητήματα που κατά καιρούς προκύπτουν σε ένα laptop. Καλύπτουμε όλες τις μάρκες και μοντέλα φορητών υπολογιστών, πάντα στις καλύτερες τιμές.

Πιο αναλυτικά:

Επισκευή Οθόνης LaptopΕπισκευή Οθόνης Laptop

Είναι αλήθεια ότι τα laptop, ακριβώς λόγω της φορητότητάς τους, είναι επιρρεπή σε ατυχήματα κατά τα οποία ραγίζει ή σπάει η οθόνη τους. Χάρη στις υπηρεσίες του PC-SOS δεν χρειάζεται να παροπλίσετε τον υπολογιστή σας. Το laptop service που παρέχουμε καλύπτει την αντικατάσταση της σπασμένης σας οθόνης με καινούργια, ποιοτική, απόλυτα συμβατή με το laptop σας. Διαθέτουμε ανταλλακτικές οθόνες για όλες τις μάρκες, σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές.

 

Επισκευή Inverter Οθόνης LaptopΕπισκευή Inverter Οθόνης Laptop

Αν η οθόνη του laptop σας δεν ανάβει, τρεμοπαίζει ή/και αναβοσβήνει ή δεν έχει ομοιόμορφο φωτισμό, οι τεχνικοί μας μπορούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη αντικαθιστώντας το σπασμένο ή ελαττωματικό κύκλωμα φωτισμού της οθόνης LCD ή LCD inverter με ένα καινούργιο. Η αλλαγή αυτή θα γίνει στην επισκευή laptop, αφού οι τεχνικοί μας ελέγξουν το laptop σας και πιστοποιήσουν τη βλάβη.

 

Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας LaptopΕπισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας Laptop

Από τις πιο κοινές εργασίες που καλύπτει η επισκευή laptop είναι η επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας, όταν αυτό έχει λυγίσει ή σπάσει και δεν τροφοδοτεί επαρκώς τον υπολογιστή σας με ρεύμα. Η βλάβη αυτή σας εμποδίζει να φορτίσετε το laptop σας, αναβοσβήνει ή, στη χειρότερη περίπτωση, δεν ανάβει καθόλου. Οι τεχνικοί μας θα ελέγξουν  το προβληματικό βύσμα και θα σας πληροφορήσουν αν αρκεί η επισκευή laptop ή απαιτείται η αγορά καινούργιου.

 

Επισκευή Πληκτρολογίου LaptopΕπισκευή Πληκτρολογίου Laptop

Καλέστε μας αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το πληκτρολόγιο του φορητού σας υπολογιστή. Το laptop service του PC-SOS θα αφαιρέσει το προβληματικό εξάρτημα και αφού το ελέγξει, θα σας προτείνει είτε τον απλό καθαρισμό του πληκτρολογίου είτε την επισκευή του. Αυτή η επισκευή laptop μπορεί να σημαίνει την αντικατάσταση φθαρμένων πλήκτρων ή και την αντικατάσταση του πληκτρολογίου με ένα καινούργιο.

 

Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου LaptopΑντικατάσταση Σκληρού Δίσκου Laptop

Στην επισκευή laptop αναλαμβάνουμε την αλλαγή του σκληρού δίσκου του laptop σας. Τα συμπτώματα εδώ είναι ότι το laptop σας δεν αρκεί πια για την αποθήκευση των δεδομένων σας και «σέρνεται» ή «κολλάει». Οι τεχνικοί του PC-SOS θα αναλάβουν  να αντικαταστήσουν το σκληρό σας δίσκο με έναν άλλο, μεγαλύτερης χωρητικότητας, χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας. Σε περίπτωση που αυτό έχει ήδη συμβεί, θα προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε τα χαμένα σας αρχεία.

 

Αναβάθμιση LaptopΑναβάθμιση Laptop

Το service laptop που σας παρέχει το PC-SOS περιλαμβάνει φυσικά και την αναβάθμιση του φορητού σας υπολογιστή. Στην αναβάθμιση περιλαμβάνεται κατ’ αρχάς η αλλαγή του σκληρού δίσκου, αν αυτός έχει γεμίσει. Ακολουθεί η αναβάθμιση της μνήμης RAM, που θα συμβάλει ώστε ο υπολογιστής σας να ανακτήσει τη χαμένη του ταχύτητα. Ανάλογα μπορούμε στην επισκευή laptop να αναβαθμίσουμε τα Windows ή Mac OS X του laptop σας, ώστε να είναι πιο γρήγορο και πιο λειτουργικό.

 

Επικοινωνήστε με την υπηρεσία μας όπου κι αν βρίσκεστε. Για το laptop service αρκεί να μας αποστείλετε τον υπολογιστή σας, και οι ειδικοί τεχνικοί μας θα τον ελέγξουν και θα σας ενημερώσουν για τυχόν επισκευές και ανταλλακτικά που θα κριθούν απαραίτητα για την αποκατάσταση της βλάβης του. Η επισκευή και η παράδοση του laptop μετά το service laptop γίνεται άμεσα από τη στιγμή που θα έχουμε τα ανταλλακτικά στα χέρια μας.