Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας laptop

Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας laptop

Περιγραφή βλάβης:

Το βύσμα τροφοδοσίας (power jack) ρεύματος του φορητού υπολογιστή σας έχει φθαρεί, λυγίσει ή σπάσει και δεν παρέχει το απαραίτητο ρεύμα στο laptop σας. Η βλάβη αυτή είναι από εκείνες που παρουσιάζονται πιο συχνά και ταλαιπωρούν τους χρήστες φορητών υπολογιστών.

Συμπτώματα βλάβης:

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα που σηματοδοτούν ότι απαιτείται επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας του laptop σας είναι τα εξής:

  • Το laptop σας δεν φορτίζει ή κάνει διακοπές κατά τη φόρτισή του.
  • Δυσκολεύεστε να διατηρήσετε τη λειτουργία της τροφοδοσίας ρεύματος (αναγκάζεστε να λυγίζετε και να κουνάτε το καλώδιο).
  • Το laptop δεν ενεργοποιείται με ή χωρίς μπαταρία.
  • Η φωτεινότητα της οθόνης μεταβάλλεται όταν μετακινείτε το φορτιστή ή το βύσμα τροφοδοσίας. • To λαμπάκι φόρτισης ανάβει και σβήνει αυθαίρετα.

Αντιμετώπιση:

Αν παρατηρείτε αυτά τα συμπτώματα στο φορητό υπολογιστή σας, τότε απαιτείται η επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας του laptop. Προσοχή πρέπει να δώσετε στο πού θα απευθυνθείτε για το πρόβλημα, καθώς δεν είναι απίθανη η παραπλάνησή σας και η προτροπή ν’ αγοράσετε καινούργιο laptop επειδή, τάχα, είναι κατεστραμμένη η μητρική κάρτα. Αντίθετα, η επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας του laptop είναι δυνατή. Η βλάβη αυτή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να αγοράσετε καινούργιο εξάρτημα – οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να αποσυναρμολογήσουν τον υπολογιστή σας και να διαπιστώσουν αν το προβληματικό βύσμα τροφοδοσίας του laptop σας επισκευάζεται ή όχι.

Κόστος:

Το κόστος για την επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας του laptop εξαρτάται, λοιπόν, από το αν θα απαιτηθεί η αγορά καινούργιου ανταλλακτικού. Σίγουρα οι ηλεκτρονικοί μας μπορούν να κάνουν μια εκτίμηση του κόστους της βλάβης και να σας ενημερώσουν, προκειμένου να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε να γίνει.

Χρόνος επισκευής:

Ο χρόνος για την επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας του laptop εξαρτάται από το μέγεθος της ζημιάς και το αν θα χρειαστεί να γίνει παραγγελία ανταλλακτικού ή όχι.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή  ενός (1) έτους