Επισκευή σπασμένης οθόνης Fujitsu

Επισκευή σπασμένης οθόνης Fujitsu

Περιγραφή βλάβης:

Σας έπεσε το laptop Fujitsu από λάθος και τώρα αντικρίζετε απελπισμένοι τη σπασμένη οθόνη του; Δεν χρειάζεται να στενοχωριέστε, αφού πρόκειται για μια βλάβη που διορθώνεται. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο η ραγισμένη ή σπασμένη οθόνη σε ένα φορητό υπολογιστή, για το λόγο ακριβώς ότι είναι φορητός, ωστόσο η επισκευή σπασμένης οθόνης Fujitsu είναι κάτι απολύτως εφικτό σήμερα. Σίγουρα μια σπασμένη οθόνη δεν αχρηστεύει το laptop Fujitsu σας.

Συμπτώματα βλάβης:

  • Οθόνη με λευκές ή πολύχρωμες κηλίδες.
  • Οθόνη που δεν ανάβει.
  • Σκοτεινή ή θολή οθόνη.
  • Στην οθόνη λείπουν γραμμές, ή pixels.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Καταρχήν πρέπει να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στο laptop Fujitsu σας. Για την επισκευή σπασμένης οθόνης Fujitsu οι έμπειροι ηλεκτρονικοί μας θα ακολουθήσουν την εξής διαδικασία: θα συνδέσουν το laptop σας σε μια εξωτερική οθόνη (μέσω της θύρας γραφικών). Με τον τρόπο αυτό θα διαπιστώσουν αν ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά, πέραν της σπασμένης ή ραγισμένης οθόνης του. Αν επιθυμείτε, οι τεχνικοί μας μπορούν να σας καθοδηγήσουν τηλεφωνικά ώστε να κάνετε αυτές τις κινήσεις μόνοι σας. Αν όντως η σπασμένη οθόνη είναι η μόνη ζημιά που έχει υποστεί ο φορητός υπολογιστής σας, τότε αξίζει να προχωρήσετε σε επισκευή σπασμένης οθόνης Fujitsu.

Ακολουθεί ο απαραίτητος έλεγχος από τους τεχνικούς μας, οι οποίοι με τα κατάλληλα εργαλεία και την τεχνογνωσία που διαθέτουν θα αφαιρέσουν τη σπασμένη οθόνη και θα καταγράψουν το μοντέλο και το P/N (Part Number). Έτσι θα συγκεντρώσουν τα στοιχεία (και κυρίως τον κωδικό που αφορά το μοντέλο της οθόνης) που είναι απαραίτητα ώστε να προβούν στην επισκευή σπασμένης οθόνης Fujitsu. Στη συνέχεια θα αναζητήσουν την κατάλληλη ανταλλακτική οθόνη για το Fujitsu σας, μια οθόνη δηλαδή που θα πληροί ανάλογες προδιαγραφές και θα είναι συμβατή με τον υπολογιστή σας. Διαθέτουμε οθόνες συμβατές με όλα τα μοντέλα Fujitsu, τεχνολογίας TFT, LED και LCD. Η αλλαγή του κρυστάλλου της οθόνης είναι κάτι που αξίζει να γίνει χωρίς μεγάλο κόστος. Όταν καταγράψουμε τα πλήρη στοιχεία του μοντέλου του laptop Fujitsu σας, θα αναζητήσουμε τη σωστή ανταλλακτική οθόνη. Βασικό είναι να είναι συμβατή με τον υπολογιστή σας όσον αφορά κυρίως τις διαστάσεις, αλλά και την ανάλυση ή τον τύπο της. Όλες οι κινήσεις μας γίνονται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας.

Κόστος και χρόνος επισκευής:

Η τιμή για την επισκευή σπασμένης οθόνης Fujitsu καθορίζεται από το μοντέλο της οθόνης που θα χρειαστείτε, δηλαδή από το μέγεθος, την ανάλυση και την τεχνολογία της, αν δηλαδή είναι LCD, TFT, LED καθώς και το αν είναι glossy ή mat. Οι συμβατές οθόνες που τοποθετούμε είναι απολύτως ποιοτικές και λειτουργικές, ενώ παράλληλα έχουν μικρό κόστος. Όταν έχουμε την ανταλλακτική οθόνη, οι τεχνικοί μας θα την τοποθετήσουν στο laptop Fujitsu σας σε ελάχιστο χρόνο.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).