Επισκευή σπασμένης οθόνης Mac Book

Επισκευή σπασμένης οθόνης Mac Book

Περιγραφή βλάβης:

Το πανάκριβο MacBook σας έπεσε και ράγισε ή έσπασε η οθόνη του; Κανένας λόγος για πανικό. Σίγουρα είναι μια ζημιά που σας στενοχωρεί, δεν σημαίνει όμως ότι το laptop σας είναι πια άχρηστο. Κι αυτό γιατί είναι δυνατή σήμερα η επισκευή σπασμένης οθόνης MacBook. Ωστόσο πρέπει να προηγηθούν οι παρακάτω κινήσεις.

Συμπτώματα βλάβης:

Για να βεβαιωθείτε ότι η οθόνη του MacBook σας έχει υποστεί ζημιά, αναζητήστε τα εξής συμπτώματα:

  • Η οθόνη του MacBook σας είναι εμφανώς σπασμένη ή ραγισμένη.
  • Η οθόνη είναι μαύρη, χωρίς καμία ένδειξη.
  • Από την οθόνη λείπουν κάποιες οριζόντιες γραμμές.
  • Υπάρχουν κάθετες ή οριζόντιες γραμμές.
  • Υπάρχουν νεκρά pixels στην οθόνη.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η πρώτη κίνηση προς την κατεύθυνση επισκευής της βλάβης είναι να διαπιστωθεί το μέγεθός της. Αν μας φέρετε το MacBook σας, θα το συνδέσουμε για το σκοπό αυτό σε μια εξωτερική οθόνη. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της θύρας της κάρτας γραφικών. Αυτό φυσικά είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε κι εσείς, μόνοι σας ή με την καθοδήγηση των τεχνικών μας. Αν το laptop σας λειτουργεί κανονικά, χωρίς να παρουσιάζει περαιτέρω προβλήματα, τότε αξίζει να προχωρήσουμε στην επισκευή σπασμένης οθόνης MacBook.

Οι έμπειροι ηλεκτρονικοί μας θα εξετάσουν το φορητό σας MacBook και θα σημειώσουν όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που είναι αναγκαίες για την εύρεση της σωστής ανταλλακτικής οθόνης. Κι όταν λέμε «σωστή», εννοούμε συμβατή. Θα πρέπει εδώ να διευκρινιστεί ότι οι οθόνες laptop είναι ίδιες για όλες τις μάρκες, ενώ και οι κατασκευάστριες εταιρείες εφοδιάζονται οθόνες από τις εταιρείες που τις κατασκευάζουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν «αυθεντικές» οθόνες, αλλά απλώς συμβατές.

Εκείνο λοιπόν που χρειάζεται βασικά είναι το part number (p/n) του MacBook σας, που θα μας δώσει τις προδιαγραφές της οθόνης, δηλαδή τις διαστάσεις, την ανάλυση, τον τύπο της (γυαλιστερή ή ματ) καθώς και το φωτισμό της (π.χ. LED). Θα παραγγείλουμε την ανταλλακτική οθόνη για την επισκευή σπασμένης οθόνης MacBook μόνο σε συνεννόηση μαζί σας.

Κόστος και χρόνος επισκευής:

Το πόσο θα κοστίσει η επισκευή σπασμένης οθόνης MacBook θα κριθεί από τα χαρακτηριστικά της οθόνης. Η αντικατάσταση της οθόνης απαιτεί ελάχιστο χρόνο.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).