Επισκευή σπασμένης οθόνης HP

Επισκευή σπασμένης οθόνης HP

Περιγραφή βλάβης:

Είναι αλήθεια ότι η στιγμή που θα δείτε το laptop HP σας στο πάτωμα με ραγισμένη ή σπασμένη οθόνη είναι πολύ δύσκολη. Παρ’ όλα αυτά, ας μη σας κυριέψει πανικός. Η επισκευή σπασμένης οθόνης HP είναι κάτι που είναι εφικτό σήμερα, με πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς. Σημαντικό είναι επίσης ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την επισκευή χωρίς μεγάλο κόστος. Επομένως, μη σκέφτεστε καν να θέσετε τον υπολογιστή σας σε αχρηστία.

Συμπτώματα βλάβης:

  • Ραγισμένη οθόνη.
  • Οθόνη με λευκά ή πολύχρωμα μπαλώματα.
  • Σκοτεινή ή θολή οθόνη ή οθόνη που δεν ανάβει.
  • Κάθετες ή οριζόντιες γραμμές στην οθόνη.
  • Νεκρά pixels.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Πριν προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια, θα πρέπει να εξακριβώσουμε ότι η θραύση της οθόνης είναι η μόνη ζημιά που έχει υποστεί το laptop HP σας. Αν μας φέρετε τον υπολογιστή, θα τον συνδέσουμε σε εξωτερική οθόνη μέσω της θύρας της κάρτας γραφικών, κι εφόσον βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχει άλλο λειτουργικό πρόβλημα, θα σας ενημερώσουμε σχετικά προκειμένου να προβούμε σε επισκευή σπασμένης οθόνης HP. Εναλλακτικά, αυτό τον έλεγχο μπορείτε να τον κάνετε και μόνοι σας ή και με την καθοδήγηση των τεχνικών μας.

Οι τεχνικοί μας, που διαθέτουν τόσο τεχνογνωσία όσο και τον ανάλογο εξοπλισμό, θα επιθεωρήσουν τον υπολογιστή σας προκειμένου να καταγράψουν το μοντέλο και το Part Number (ο P/N είναι ένας κωδικός που αφορά τα μοντέλο της οθόνης του HP σας). Στη συνέχεια θα ψάξουν για το κατάλληλο ανταλλακτικό, οθόνη δηλαδή που θα είναι συμβατή με τον υπολογιστή σας. Έχουμε οθόνες που είναι συμβατές με όλα τα μοντέλα HP. Εκείνο που ουσιαστικά αντικαθίσταται είναι το κρύσταλλο της οθόνης. Διαθέτουμε οθόνες των τεχνολογιών LCD, LED ή TFT. Αφού καταγράψουμε το μοντέλο της οθόνης του φορητού σας HP, θα σας υποδείξουμε την οθόνη που είναι η κατάλληλη για την επισκευή σπασμένης οθόνης HP. Σημαντικά στοιχεία εδώ είναι οι διαστάσεις, η ανάλυση (υψηλή ή χαμηλή) και ο τύπος της. Θα προβούμε στην επισκευή αφού σας ενημερώσουμε και έχουμε τη συγκατάθεσή σας για την επιλογή της οθόνης.

Κόστος και χρόνος επισκευής:

Η τιμή για την επισκευή σπασμένης οθόνης HP καθορίζεται από το μοντέλο οθόνης που απαιτείται. Βασικά χαρακτηριστικά της οθόνης που επηρεάζουν το κόστος της είναι το μέγεθος και η ανάλυσή της. Στα χαρακτηριστικά της οθόνης ανήκει και η τεχνολογία LCD, TFT ή LED που υποστηρίζει καθώς και το αν είναι γυαλιστερή ή ματ. Είναι γεγονός ότι οι οθόνες που τοποθετούμε και είναι συμβατές με τα μοντέλα HP είναι πιο φθηνές από εκείνες της αντιπροσωπείας, χωρίς να υστερούν καθόλου σε ποιότητα. Από τη στιγμή που θα αποκτήσουμε την ανταλλακτική οθόνη, οι ηλεκτρονικοί μας θα την τοποθετήσουν στο φορητό σας HP άμεσα.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).