• Επαγγελματική επισκευή υπολογιστή
    Επαγγελματική επισκευή υπολογιστή

    Επισκευή PC Desktop, Laptop, iPad, iPhone

    • Στείλτε μας τον χαλασμένο σας Υπολογιστή με Courier.
    • Επισκευάζουμε το PC σας άμεσα, χρησιμοποιώντας μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά.
  • Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης Laptop με αυθεντική
    • Χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά OEM ανταλλακτικά
    • Αντικατάσταση οθόνης με απόλυτη ασφάλεια χωρίς γρατζουνιές ή σημάδια!
    Περισσότερα
  • Αναβάθμιση αργού υπολογιστή

    Ανανεώστε το παλιό σας Laptop ή Desktop PC

    • Αναβάθμιση μνήμης RAM και επεξεργαστή CPU για μεγαλύτερη ισχύ και ταχύτητα.
    • Συμβατά ανταλλακτικά με τη μητρική πλακέτα του υπολογιστή σας.
    Περισσότερα

Επισκευή pc service υπολογιστών στην Αθήνα

Επισκευή pc

Αν έχετε ήδη υπολογιστή, ελέγχουμε το λογισμικό του, ώστε να είναι γρήγορος και λειτουργικός. Στο service υπολογιστών ελέγχουμε επίσης τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, σε περίπτωση που είναι αργή και δυσκολεύει την εργασία σας. Κατά το pc service ελέγχουμε τα Windows, ώστε να είναι ενημερωμένα και αποδοτικά και καθαρίζουμε τον υπολογιστή από τη βλαβερή σκόνη.

Τεχνικός υπολογιστών

Pc service σε όλη την Ελλάδα. Στο service υπολογιστών που κάνουμε εγκαθιστούμε στον υπολογιστή σας συσκευές υλικού (κάρτα γραφικών και ήχου, σκληρός δίσκος και μνήμη RAM και φροντίζουμε για τη γενικότερη αναβάθμισή του. Αν έχετε αγοράσει περιφερειακές συσκευές (εκτυπωτές, scanner, συσκευές για ηλεκτρονικά παιχνίδια), στο service PC οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την εγκατάστασή τους, όπως και των προγραμμάτων που τα αφορούν.

Αφαίρεση ιών

Τα προβλήματα που συχνά ταλαιπωρούν τους χρήστες υπολογιστών είναι οι ιοί και το spyware. Στο service υπολογιστών του PC-SOS θα ανιχνεύσουμε τον τυχόν επιβλαβή ιό και τα προγράμματα υποκλοπών και θα επιδιορθώσουμε τις ζημιές. Στην επισκευή PC εξάλλου θα σας εγκαταστήσουμε αποτελεσματικό πρόγραμμα anti-virus και anti-spam, το οποίο θα ενημερώνεται αδιάλειπτα και θα περιφρουρεί τα δεδομένα σας. Στο PC-SOS μπορούμε να σας εγγυηθούμε αποτελεσματικό pc service.

Ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου

Στην επισκευή PC οι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν ώστε να ανακτήσετε δεδομένα που χάσατε από σφάλμα ή επειδή τα Windows δεν αναγνωρίζουν το σκληρό σας δίσκο. Η περίπλοκη και δύσκολη αυτή εργασία κατά την επισκευή υπολογιστών απαιτεί την τεχνογνωσία των ηλεκτρονικών μας, όπως και τον ειδικό εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε στο PC-SOS για το pc service. Όμοια μπορούμε να ανακτήσουμε οποιονδήποτε χαμένο κωδικό σας κατά την επισκευή PC.

Αναβάθμιση υπολογιστή

Αν ο σκληρός σας δίσκος έχει κορεστεί και δεν αρκεί πια για τις εργασίες και τα αρχεία σας, στο service υπολογιστών του PC-SOS σας εγκαθιστούμε ένα δίσκο μεγαλύτερης χωρητικότητας, χωρίς να αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις των προγραμμάτων σας ή των Windows. Σε αυτό το service PC εντάσσονται και η αναβάθμιση της μνήμης RAM, του επεξεργαστή, της μητρικής πλακέτας και της κάρτας γραφικών κ.λπ. Οι έμπειροι τεχνικοί μας μεριμνούν για αποτελεσματικό pc service που ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις σας.

Επισκευή laptop

Αν ο φορητός σας υπολογιστής παρουσιάσει βλάβες, οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας και στην επισκευή υπολογιστών θα αντικαταστήσουν το βύσμα τροφοδοσίας ή το χαλασμένο πληκτρολόγιο. Επίσης, θα ελέγξουν και θα αντικαταστήσουν, αν χρειαστεί, το inverter, όπως και τη ραγισμένη ή σπασμένη οθόνη του. Για την αναβάθμισή του, κατά το service υπολογιστών θα αλλάξουν το σκληρό του δίσκο.

Σπασμένη οθόνη laptop

Διαθέτουμε ανταλλακτικές οθόνες για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα laptop. Με βάση τις διαστάσεις, την ανάλυση και το φωτισμό του laptop σας θα βρούμε καινούργια οθόνη που θα είναι απολύτως συμβατή με τον υπολογιστή σας. Στις μάρκες που εξυπηρετούμε κατά την επισκευή υπολογιστών ανήκουν οι Acer, Toshiba, Sony, IBM, Compaq, HP, Dell, Fujitsu, Lenovo, MacBook και άλλες ακόμα.

Επισκευή iMac

Στις υπηρεσίες μας για service PC συγκαταλέγεται και το service Mac (MacBook, MacBook Air, MacBook Mini κ.ά.), όπως είναι η εγκατάσταση Windows, η αναβάθμιση από Mac OS X σε Mac OS X Lion, η αναβάθμιση του σκληρού δίσκου αλλά και η αντικατάσταση σπασμένης ή ραγισμένης οθόνης στο φορητό MacBook. Κατά το service PC φροντίζουμε εξάλλου για τη γενική αναβάθμιση του software και του hardware του Mac σας.

Επισκευή iphone

Στο PC-SOS, εκτός από pc service, αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε το χαλασμένο iPhone είτε σας βράχηκε, είτε έχει ραγίσει η οθόνη LCD ή το Digitizer ή χρειάζεται αλλαγή η μπαταρία του. Ακόμα, επισκευάζουμε ή αντικαθιστούμε το χαλασμένο ακουστικό, τα εξωτερικά κουμπιά, το sensor cable, το dock connector, το jack cable, την κεραία wi-fi, την κάμερα και το μεγάφωνο, ώστε η αγαπημένη σας συσκευή να είναι πάλι λειτουργική.

Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη

Service PC με απομακρυσμένη πρόσβαση. Πολύτιμες είναι οι υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης που σας προσφέρει το PC-SOS κατά την επισκευή υπολογιστών, όπου οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας μέσα σε λίγα λεπτά για να πραγματοποιήσουν pc service και να αντιμετωπίσουν όποιο πρόβλημα προκύψει στον υπολογιστή ή το δίκτυο υπολογιστών σας, γλιτώνοντάς σας έτσι χρόνο και χρήμα. Οι υπηρεσίες αυτές για την επισκευή PC παρέχονται με απόλυτη ασφάλεια και προστασία των ηλεκτρονικών σας δεδομένων.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Γνωρίστε την ομάδα μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας